Verdens bedste pizza

Bogens forfatterpar er far og datter, og far Steen elsker at være i køkkenet for at lave mad – en passion som datteren Emma har arvet. Sammen har de skrevet denne bog om pizza, en bog som indeholder en række opskrifter som ikke kræver alt mulig teknisk viden eller udstyr, her er det opskrifter hvor alle kan være med og bage pizza derhjemme.

I bogen får du en introduktion til de grundlæggende elementer i det at bage pizza, ikke mindst en grundlæggende forståelse for at lave en pizzadej som giver grundlaget for den bedste pizza. Derudover indeholder bogen en række opskrifter på forskellige pizzaer, hvor der leges med flere typer af fyld både til den traditionelle og den lidt mere kreative side. Her bruges ingredienser som findes i ethvert køkken eller kan købes i et supermarked.

En god bog til nybegynderen indenfor pizzabagning, hvor du bliver introduceret til de indledende trin og derfra bliver guidet rundt i pizzaens verden, på nordlige breddegrader.

Forlagets beskrivelse:

Pizza er den mest berømte ret af alle, udbredt til hele verden fra moderlandet, Italien. Alle kender pizza, og langt de fleste elsker den – ikke uden grund. Tænk, at noget så enkelt som en flad brøddej toppet med ganske få ingredienser og bagt i en ovn ved høj varme kan forvandles til et så velsmagende produkt!  Pizza er ikke bare mad, men en form for selvudfoldelse, hvor du kan kræse om din dej og vælge dine egne yndlingsingredienser. Verdens bedste pizza viser dig, hvordan man laver en god pizza med en sprød bund, smagfuld sauce, fyld af høj kvalitet og måske et lag lækkert smeltet ost, så englene synger. Bogen rummer over 50 kreative pizzaopskrifter, 25 forslag til tilbehør og salater samt masser af tips til servering og variationsmuligheder.

Alle kan være med, når der skal bages pizza!  Om forfatterne Emmas passion for mad stammer fra opvæksten, hvor hendes far, Steen, tilbragte de fleste vågne timer i køkkenet med at kreere lækker mad. Som prøvekanin til diverse nye retter, har hun fået en veludviklet smag og sans for god mad. Med sin uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed blev interessen for mad og kultur yderligere stimuleret og nu også med et teoretisk fundament. Steen er kogebogsforfatter og madskribent og står bag flere succesfulde og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Gå hjem og wok, Lev stærkt, Verdens bedste hotdogs, Grønt på gaflen, Kom i kog, Verdens bedste burgere og senest Grøn verdensmad.

Om bogen:

Forfatter: Steen Larsen & Emma K. Larsen
Udgivet: 19. maj 2023
Forlag: Muusmann Forlag
Format: hardcover
ISBN: 9788794360319
Antal sider: 169

Hvor finder du bogen:

Bogen kan købes hos – Bog&ide

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Back to top button