Pizza med Mozzarella og oregano

En enkel og klassisk pizza med fokus på de få råvarer, tomat og ost så bliver det ikke mere italiensk.

Pizza med Mozzarella og oregano

Klassisk pizza med tomat, revet frisk Mozzarella og frisk oregano
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 2 stk

Ingredienser

  • 2 stk pizzadej (2 pizzaer)
  • 1 frisk Mozzarella (125 g)
  • Tomatpassata
  • 1 stilk Frisk oregano

Sådan gør du

  • Læg pizzastenen på en rist i ovnen, på næstøverste rille. Tænd for ovnen på maksimal temperatur.
  • Læg den ene pizzedej portion på et meldrysset bord.
  • Rul pizzadejen ud til en jævn cirkel, den skal rulles tyndt ud men ikke gå i stykker under udrulning. Sørg for at der er en lille kant hele vejen rundt så fyldet ikke løber ud under bagning.
  • Fordel tomatpassata i et tyndt lag på pizzaen, og riv halvdelen af Mozzarella'en i mindre stykker som fordeles på pizzaen.
  • Bages i ovnen i ca. 15 minutter til kanten er sprød og osten gylden.
  • Tag pizzaen ud af ovnen og drys med friske oreganoblade.
Back to top button