Pizza med røget skinke og Mozzarella

En pizza med enkelt og klassisk fyld – frisk Mozzarella og lufttørret eller røget skinke, ingredienser som karakteriserer det italienske køkken.

Den friske Mozzarella og skinken kommes på pizzaen, når den lige er kommet ud af ovnen og er helt varm, det får skinke og Mozzarella til at blive bløde og lige begynde at smelte.

Pizza med røget skinke og Mozzarella

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 12 minutter
Antal 1 person

Equipment

  • Pizzaovn

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej, dvs. til 1 pizza
  • 2 spsk tomatsalsa
  • 100 g frisk Mozzarella
  • 4 skiver røget skinke

Sådan gør du

  • Læg pizzabollen på et let meldrysset bord, og rul dejen ud eller brug fingrene, til den har den ønskede størrelse uden at den er for tynd.
  • Læg pizzabunden over på en meldrysset pizzaspatel og træk bunden let i siderne.
  • Fordel tomatsalsa på pizzabunden, og fordel halvdelen af den friske Mozzarella jævnt udover bunden.
  • Bag pizzaen i pizzaovn eller alm. ovn til kanten er sprød og osten er smeltet.
  • Tag pizzaen ud og fordel resten af mozzarellaen over, læg de 4 skiver røget skinke rundt på den varme pizza.
Back to top button