Go Back
+ servings

Pizza med røget skinke og Mozzarella

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 12 minutter
Antal 1 person

Equipment

  • Pizzaovn

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej, dvs. til 1 pizza
  • 2 spsk tomatsalsa
  • 100 g frisk Mozzarella
  • 4 skiver røget skinke

Sådan gør du

  • Læg pizzabollen på et let meldrysset bord, og rul dejen ud eller brug fingrene, til den har den ønskede størrelse uden at den er for tynd.
  • Læg pizzabunden over på en meldrysset pizzaspatel og træk bunden let i siderne.
  • Fordel tomatsalsa på pizzabunden, og fordel halvdelen af den friske Mozzarella jævnt udover bunden.
  • Bag pizzaen i pizzaovn eller alm. ovn til kanten er sprød og osten er smeltet.
  • Tag pizzaen ud og fordel resten af mozzarellaen over, læg de 4 skiver røget skinke rundt på den varme pizza.