Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pizza med røget skinke og Mozzarella
En pizza med enkelt og klassisk fyld - frisk Mozzarella og lufttørret eller røget skinke, ingredienser som karakteriserer det italienske køkken.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
2
minutter
minutter
Samlet tid
12
minutter
minutter
Antal:
1
person
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
1
portion
pizzadej, dvs. til 1 pizza
▢
2
spsk
tomatsalsa
▢
100
g
frisk Mozzarella
▢
4
skiver
røget skinke
Udstyr
▢
Pizzaovn
Instruktion
Hold opskriften åben
Gå i dvale
Læg pizzabollen på et let meldrysset bord, og rul dejen ud eller brug fingrene, til den har den ønskede størrelse uden at den er for tynd.
Læg pizzabunden over på en meldrysset pizzaspatel og træk bunden let i siderne.
Fordel tomatsalsa på pizzabunden, og fordel halvdelen af den friske Mozzarella jævnt udover bunden.
Bag pizzaen i pizzaovn eller alm. ovn til kanten er sprød og osten er smeltet.
Tag pizzaen ud og fordel resten af mozzarellaen over, læg de 4 skiver røget skinke rundt på den varme pizza.